Followers

Thursday, December 8

Friends like Sisters ?




Hai peeps ! Assalamualaikum dan salam satu malaysia . haha , okey , tetibe semangat satu malaysia :) biase laa . 
i'm proud to be Malaysian . tengok tajuk dekat atas ? friends like sis . 
yeahh , actually skrg tgh kembang semangkuk sebab dapat post dari  tett .. haha .dirahsia kann . ngee~ apelaa zarith nih dah story tak nak kasi tau sape .. menyot betul ! haha , chill laa . saje tak nak kasi tau name dia . 
tapi dia nih perempuan kayyy! someone yg penah ak rapat dahulu . skrg ? tak rapat sgt . credit to budak baik : kalau anda bace belogg yg burukzz nih , jangan kate ape ape . diam je okey ? hehe , sengal ! and lastly , terima kasih daun keladi yee ! dan sorry i tak gune fon punggg . kalau nak contact dgn kawan pun dekat muka buku , twitter atau skype . sayesayanganda ! take care for your holidayy ;)


nota kepala : eee zarith nihh , tu punn nak batak * ishhh , biaaa laaa .jelesss letteww ! haha tak pasal2 .. 
kbaii ! assalamualikum . kalau anda jawab saye sayanggg anda :)


2 comments:

CekbOlat-bOlat said...

kite sister awk jgk ^^

zarith nadiah :) said...

hihi . yeahh ! we're sister ;)
anyway , thank you sebab comment dear .