Followers

Sunday, January 1

Aaron aziz datang rumah ?

Hai , Assalamualikum peeps !

Tumblr_lugyfg2l2n1qa4pgdo1_500_large
haha , adik , gigi mane ? :P smile ! aloo comel nyee ;)

 Haaa ? Aaron aziz datang rumah zarith ? fuhh , bende tu takkan penah terjadi punyee .. yeahh , ade diantara anda yg dah terkena ! heee ~ fans Aaron aziz laa katekan . actually post kali ni cuma nak bagi tauu , berkemungkinan saye zarith nadiah jarang - jarang nak update blog ini :) ecehh , berkate kate macam ade org yg bace blog ni  * hihi , takpe and thanks to anda anda yg sudi membaca kerana lagi pun blog ini cerita about my life not blog yg belambak informasi . sikit sikit tuu boleh laa . This year dah promise dgn ibu nak study smart :) subjek pun ade yg bertukar . add math laa bagaii . first first je senang , blkg2 .. mak aihh , kurang senang tauu . tu baru first chapter ==' tulaaa , time PMR dah kecewakan parents . kali ni nak buktikan yg saye boleh buat ! weheeeeee *nada semangat . insyaAllah . kbaii , salam alaik . selamat malam 

nota kaki : lahaiii , ibu bagi chance sekolah dekat STAR tu untill mid year . kalau result hampehh , GET OUT ! ya Allah , hope i can do the best . nak stay star untill form 5 :)  Lots of Love , Zarith Nadiah ;)





2 comments:

CekbOlat-bOlat said...

woii org kedah ke? heheh

zarith nadiah :) said...

haa ? orang kedah ? aiyooo , zarith pulak tak paham =='