Followers

Saturday, February 4

Cerita Malam Sabtu ;)

Assalamualikum and Hai  kepada readers ;)

all abou spongebob !

So ? ape khabar ? cehh , caringg nih *tangan di bahu mata ke atas*  okey , malam tadi kannn tetibe je ak demam . sumpahh sejuk gile ! tak cukup dgn sweater and selimut , dengan cadar cadar sekali buat jadi selimut . sampai menggigil kott . ya Allah .. 

Alright , now nak cerita about my new class , new classmates , new environment , new class teacher , new dorm and bla blaa blaa . first sekali , bile cikgu agihkan kelas . ak dapat masuk 4v1 . kelas yg amik subjek akaun . nasib baik ade shiema . ade lahh kawan dekat kelas . untunggg kelas sblh je dgn my besties . okey , first first masuk mmg jadi pendiam gilee . hanya gelak bile zahir buat lawak dia tuu . Zahir mmg suke buli aku ! and first time aku nangis sbb dia buat aku .gile punye olanggg . geram jeh dgn diaa nih -,-  budak india dalam kelas tu ade 3 org je . cino yg belambak . and penah satu hari tu shiema tak dtg sekolah sbb sakit , hari tu bad mood gile and kawan dgn ibtisam jeh .pastu muka mintak kaki sampai lah zahir dgn geng dia buat lawak . but now ibtisam dah pindah KISAS . 

Then , time after rehat . ak nmpk chan lalu depan kelas dgn akbar lagi sape ntah . tak tau kenape . rase mcm nk nangiss jeh . rinduuuuuu nak balik 3 budi :/ okey , skrg about dorm  . sumpah  B O S A N bile ddk dorm sorang jeh form 4 . macam orang takde hala tuju . kalau tak pegi dorm org lain , tido sorang sorang dalam dorm . 

nota kaki : alahaii , kelas lain semua dah banyak belaja add math  . kelas aku baru sampai domain codomain tuhh -,- tapi now semangat belaja math ! ;) sumpah malas nak edit blog . biar mcm nih je boleh ? --' 

409440_277545305645375_100001697244356_736612_1734744041_n_large
Sincerely ,
Zarith Nadiah 

3 comments:

siti salwa said...

add math are easy ,

easy to die :DD

kidding . Keep it up

siti salwa said...

add math are easy ,

easy to die :DD

kidding . Keep it up

siti salwa said...

add math are easy ,

easy to die :DD

kidding . Keep it up