Followers

Saturday, December 17

Kan Bestt Kalau ....


Haip peeps , assalamualikum . haha , kay tajuk entry kali nih best nyee kalau  dapat katil bedroom yang macam dibawah nanti . nak tau ? bace samapi habis yee ;)  banyak katil yang unik dan cantik . hihi , takpe . nanti if dah besar , ade duit banyak banyak ak beli . nahhh ! sebijik dalam rumahh . hehe  , actually banyak gambar gambar yg kat bawah nih ak korek korek dekat Google . malas nak pegi kat weheartit tuu .

dah boleh jadi transformers . bertukarr ! 

217106_177392892310525_177154339001047_408773_2974554_n_large
haa , amik kauu ! acano nak tido kalau katil cam nih ?

Favim.com-22676_large
hihi , kalau katil macam nih laa . dah macam bini tarzan :D

atototoo , omeyy je . haha . simple !

kay , yangg nih dah macam hapee jee . -,-

mmm , katil bentuk bulat * jarang jumpe 

haaa , yangg nih serious unik ! 

yeahh ! nih mybe secocok untuk budak laki kot .
anyway , comel siap ade jalan raya lagii 

yesss , bedroom nih cool je . always sejuk .

ak ade , kau ade ? haha *

dah macam rase kat aquaria if dlm bedroom cam gini ..:)

kalau korang fanatik kereta kereta cam nih , sesuai benorr lanihh .

dah macam kindergarden pulokk =='

nak yangg nih satu ? *

haiyaaa , okey dah ade berape yang ak listkan . ntah berape ntah . korang rajin kire laa ye . hihi , okey terima kasih daun kelapa , sorry tak dapat kasi pape sbb anda dah bace belogg saye . coki coki boleh laa . hee~

nota kepala : mmm , jommm skype ! * ngeee  . belogg ak dah burukzz .. kesiannn , tulaa asyik edit tak tentu pasal .-,-
Lots of Love ,
Zarith Nadiah     

2 comments:

jojoyy said...

katil no 2 tu abih laaa lenguh la badan asyik tido gaya tu je. haha ;P

Teenager Housemaid said...

bestnye and lawa2 semua..
rambang mata nak pilih..
tapi..kalau pilih pun..macamlah dapat kann..hehehee