Followers

Friday, December 16

" Saya Ada Bakat Terpendam..hehe "


hihi , Assalamualaikum readers ! yeahhyeahh . nak tauu bakat terpendam ak ? muehehe , actually bukan ak sorang . ak dgn kawan kawan yg satu kepala dgn saye *  bakat terpendam nyee ialah : menjadi ala ala model gituhh .. tauu , korang nak gelak kann . gelakk laa sepenuh perasaan . :)  kat bawah nnti ade beberape gambar . banyak laa jugak . tak tauu , ala ala model atau pungg syok sendiri . haha  , tak kisah -,-
jeng jeng jenggg : 







Lai laii laii , amacam ? poyozz kan ? biase letteww . ini gambar bukan ciplakk yee , ori punyee . tak caye bukak muka buku saye :) gambar2 nih snap time ade event dekat asrama . 

nota kaki : rindu mereka ! 22 . 12 jumpe mereka untuk amik result ;)

11 comments:

Zana said...

Bolehh ganti model yang dah tersedia adaa nie hehe Gud lux XD

Nur Atikah said...

nanti boleh jadi model ni hihi. btw, good luck :)

zarith nadiah :) said...

hihi , terima kasih :)

◕berlygerly◕ said...

swetnya model2 nie . waahh ~ semua korg peragakan ye . bestnya ~

Qyla said...

wahh . comel lah model ni :D

gudluck k:D

jom komen sini pulak.

sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

Pendamba Mawar said...

smart ar

Joel Leslie said...

yerrrrrrrrrrrrrr, model ek? hebat hebat! :D


jom terjah sya punya pula :) comment tau ->
http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/jom-reka-tagline.html

Syieda™ said...

hai
pic dua dari bawah tu macam model tugu negara je.. hihihihi semoga dapat jadi pelakon.. @_@


jom ke blog syieda =.= http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

NiaLidia. said...

ramai eh berbakat jadi model haha , NL keras , kayu takleh hihi

jom komen bakat NL heeeee xD
http://nialidia.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

DiDiE eLa said...

buleh ganti hanis zalikhaa...hehehe

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

fiQ'Ra said...

model? mmg terbaikk.. boleh kembangkan lagi bakat tu :)