Followers

Monday, September 17

# 86


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Selamat Hari Malaysiaaaaa

Agak lama ak tak mengemas kini blog tersayangg nih . Muahhxx xD  Sooo , terima kasih kepada anda anda yg mengunjungi blog yg comelzz ni *Perasannn*  Semenjak lapan menjak ni  , memang jarang bukak blog and facebook . Me more to TWITTER *-*  Heee , tapi tak lupa yg lamaa , still bukak jugak . Al maklumlah , ak fon pun tak guna apetah lagi fon yg canggih canggih ni . 


First story - Minggu lepas ak ikut sofieaa pergi open house rumah dia . Oppps, ak cerita bagai bagai pun korang tak kenal si sofiea ni . Takpe lah , anggap jela kenal (Y)  And guess what ?? ak jumpa Azzam Idola Kecil II . Alahh , tak kisahlah korang kenal ke tak , nak tau Google lah bangg ! Tapi diaaa sooooo Handsomeeeeeeeeee . *Meltingg*  Selalu tgk dalam tv je ;p

Second story - 31 August  . Me , ibu , ayah , along , ajim , nenek and atok has gone to LCCT hantar kakak ku yg tersayangggg sangat * ke Bandung , Indonesia . Bakal doktorr lah katakann . And you you and youu doakan kejayaan dia okey ? Aminn .  Malam tadi baru skype dgn diaa .



From left : Me , Ibu , Atok , Nenek , Along , Angah , Ayah  and Ajim

Menangiss memang for sure lah . Sampai ajim kata " Ni sapa yg nak pergi ni ? Angah ke Nadiah ? " Haha , jelouse lettew ak nangiss .



I'm wearing jubah yesterday . Jubah ni dah macam baju konvekesyen . Tapi lawaaaa ! *Perasannn again*

Kbyeee , Assalamualaikum . Jumpa lagi

Link Twiiter : https://twitter.com/ZarithNadiahh

Nota kaki : Ya Allah , Petang ni kena balik asrama ehh ? --' Malasss tahap dewa xD Andd YOUU ! Sabar okey ? Setiap yg berlaku ada hikmahnya dan also untuk pengajaran jugak ;)

No comments: