Followers

Sunday, October 7

# 87

Assalamualaikum readers .

To Pmr candidates : Shaza, Azzmera , Fina , Saida ,Wani , Alyn , Afiqah Syahira , Diyana ,Kiah , Hanim , Fyza , Ain , Eycha , Pyka , Syarah , Syasya , Miza , Fatnin , Tyra Md , Syakirah , Syahira , Ejan , Mira zati , Nana , Mira Tinggi , Wani nabila , Afiqah Rozaidi , Nad , Sab ,Alia , Putri , Dayah . Semua lah adik adik form 3 asrama & Star ,Goodluck selasa ni (Y) Do the best ! Nnti kalau dh dpt result baru nk menyesal takde guna ~ cehh , berpengalaman . Takpe lepas habis Pmr boleh sambung perli perli lagi okey ?xD



So .. soo , ingatkan time mereka Pmr dapat lah cuti free . Tapi form 4 ada final exam serentak satu negeri Selangor . Aiyooo , dh lah nnti dorang merdeka dulu . Ini tidak adil tidak adil ~ By the way , folio akaun saya baru selesai di print . Alhamdulillah , tebal tauuuuuu . Tebal tebal sekali salah banyak --' Ermm , ak balik asrama malam esok . Balik asrama at least belajar , kalau duduk rumah ? Makan , Online , Tidur , Makan, Online , Tidur ... Minggu depan hanya hari rabu je ak exam . Isnin geo . Selasa Sains Sukan . Rabu Akaun . Khamis dono . Jumaat kelas sains . Minggu seterusnya baru straight seminggu o.0 
Teringat kak ika tweet yang pasti G dalam tangan iaitu Add maths . Kak ika yg kelas first tu pun cakap gitu . Lahaiii , lomah jantung den . Ohhh Add math , Akaun please be kind to me :) 

Ya Allah , kau permudahkanlah segala urusan ak di dunia & di akhirat . Kau kuatkanlah ingatan ak , jauhkan diri ak daripada segala maksiat . Lindungilah semua orang orang yg ak sayang . Ampunkanlah segala dosa dosa ku , kedua ibu bapa ku , guru guru , rakan rakan disekeliling ku dan semua umat islam . 
Amin ya rabbal a'lamin

Okey okey , tak sabar nk fly pergi bandung sana time holiday nnti . Shoppingggg ! Hope lah result final exam memuaskan hati ayah dgn ibu  . Kbyeee , Selamat malam . Assalamualaikum . 12.40 AM  

ONE DAY INSYAALLAH ;)


2 comments:

CekbOlat-bOlat said...

wahh untunglah bercutiii :) take care . kasi ole ole kat cekbolat

zarith nadiah :) said...

Heee , terima kasih :)